Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Compare Listings

IDEES PER REVESTIMENTS DE CASES MODERNES

IDEES PER REVESTIMENTS DE CASES MODERNES

El ventall de possibilitats que hi ha dins de l’univers del revestiment de sòls i parets és gairebé infinit. Cada vegada hi ha més opcions, varietat de materials i preus assequibles per a totes les butxaques. No obstant això, igual que succeeix en altres àmbits del mon de la decoració els revestiments també sofreixen l’impacte de les modes i les tendències.

Volem parlar d’alguns dels revestiments que estan més de moda.

Les rajoles hidràuliques

Les rajoles hidràuliques no són gens nou, i a Catalunya ho sabem. Van néixer en l’empresa Barcelonina Garret, Rivet i Cia. el 1867, com a alternativa a la pedra i el marbre, que eren molt costosos i es van estendre fins a convertir-se en objecte d’expressió artística en el modernisme català.

Fa anys moltes famílies van canviar aquests sòls perquè es veien antiquats, no obstant això ara s’han revalorat i tenir-los a casa és tot un plaer. Han tornat amb força i es tornen a fabricar, en la tècnica original i en unes altres que imiten els dibuixos característics dels sòls hidràulics, però que són més resistents.

Rajoles tipus metro

Les rajoles tipus metro son un altre “revival” històric. Es van dissenyar l’any 1904, quan el metro de Nova York necessitava trobar un material durador, que tingués un aspecte bonic i fos fàcil de netejar. Aquesta rajola de forma rectangular, blanca i esmaltada va ser l’escollida. Va tenir tant èxit que es va estendre a les xarxes de metro d’altres països i va acabar a les cuines i banys de milers de llars americanes. Doncs bé, la rajola tipus metro ha tornat amb força i és tendència tant en el revestiment de banys i cuines de cases com de bars i locals comercials decorats entre l’estil vintage i l’industrial.

Papers pintats que semblen rajoles

El disseny de papers pintats ha progressat molt. Ara hi ha models que ni tan sols semblen de paper i que imiten tot tipus de materials i superfícies. Míra, míra!

Micro ciment

El ciment, que tradicionalment s’ha vist com un material fred i impersonal relegat a naus industrials i magatzems, ha entrat de ple a la decoració de la llar. És tendència en el revestiment de parets, terres i taulells de tota la casa! El  podem trobar en una composició anomenada micro ciment i en un tipus d’acabat que es coneix com ciment polit. Tots dos queden espectaculars en qualsevol part de la casa, fins i tot en banys i cuines. El ciment com a revestiment de la llar.

T’han agradat aquests revestiments per decorar cases modernes?

Vols assessorament?

Contacta amb el nostre Departament d’ Arquitectura

93 337 00 02; 93 296 80 57, a través de la web www.cpulh.com o per correu al infolh@cpulh.com

 

Related posts

El Govern proposa modificar la LAU i la LLEI DE PROPIETAT HORITZONTAL per fitar l’activitat dels pisos turístics.

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha traslladat a les Comunitats Autònomes i a la...

Continuar llegint

EL TRIBUNAL SUPREM FLEXIBILITZA EL CRITERI PER LA SUBROGACIÓ DE RENDA ANTIGA PER DEFUNCIÓ

La Disposició Transitòria Segona de la LAU de 1994 referida als contractes d'arrendament...

Continuar llegint

Publicades bases reguladores per sol.licitud de subvencions

Les bases reguladores de les subvencions a la rehabilitació ja han estat publicades al (DOGC...

Continuar llegint

Join The Discussion