Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Rang de preus: Des de Fins

Compare Listings

Reformar i llogar és un programa de la Cambra de la Propietat Urbana de L’ Hospitalet que facilita al propietari la reforma, rehabilitació i lloguer del seu pis buit o de tot un immoble deshabitat. La clau de l’èxit de Reformar i llogar és que el propietari coneix tots els costos de la reforma abans de començar i quan temps es produirà la tornada de la inversió.

Reformar i llogar permet als propietaris deixar en mans de tècnics especialitzats tot el procés relacionat amb l’obra. Ens ocupem de l’execució del projecte des de tots els punts de vista : tècnic, econòmic, administratiu ……. fins a arribar a l’el lloguer. A la Cambra tenim experiència en aquest programa i ens ocupem de l’execució del projecte, des de tots els punts de vista: tècnic, econòmic, administratiu…fins a arribar al lloguer de l’habitatge.

La nostra implicació permet definir, des d’un punt de vista tècnic, amb molta precisió i fins a l’últim detall l’acció a executar. Més encara, aconseguim un gran resultat estètic, atès que fem una cuidada selecció dels materials i som exigents amb la qualitat dels acabats.

El programa Reformar i llogar és una excel·lent alternativa per als propietaris d’immobles envellits o tancats ja que es tornen a posar al mercat i, a més, després de la reforma es revaloritzen. Ho és també per als clients que no es poden permetre un pis o una casa de propietat, però que en canvi estan disposats a pagar un lloguer assequible entrant en un immoble que després de la reforma aquesta nou.
El programa Reformar i Llogar es pot executar sense desemborsament inicial, les obris són finançades i el préstec es paga amb les rendes de lloguer. El mateix programa s’aplica per als supòsits que no precisin finançament.

El pla també és aplicable a habitatges d’ús propi.

Com ho fem?

1º.- Fem un diagnòstic inicial del cost de la reforma i del temps d’execució. Lliurem una primera estimació del temps que el propietari trigarà a recuperar la inversió i a tenir guanys.

2º.- En la visita inicial i l’elaboració de l’informe no tenen cost per al propietari.

3º.- Quan el propietari ja sap el cost de la reforma i la possible desviació i necessita un crèdit per finançar l’obra pot acudir a la seva entitat financera, o bé, podem ajudar-li a gestionar el finançament.
En els casos que el propietari disposi del capital necessari, ens ocupem de tot el treball, fins i tot de l’administratiu, com la petició del permís d’obres i si es dóna el cas tramitació de subvencions o ajudes. Els Serveis Tècnics de la Cambra fan un control tècnic i exhaustiu de l’obra per part dels industrials intervinents, revisant escrupolosament les factures i executant els pagaments als industrials. El propietari rep l’immoble restaurat claus en mà i se li lliura, juntament amb les factures, una liquidació comptable amb el detall econòmic de l’obra.
El programa Reformar i llogar abasta la reforma d’habitatges i locals, tant si van destinats a ús propi com a lloguer turístic.
Una dada que ho avala: amb aquest projecte sempre s’ha obtingut el finançament dels projectes presentats.

4º.- Acabada la reforma, des de la Cambra, a través de la gestió del lloguer seleccionem als arrendataris amb la seva gestió de lloguers procura aconseguir els ingressos previstos. Seleccionem als arrendataris segons la renda inicialment prevista.