Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Compare Listings

Estrenem les càpsules informatives de la CPULH

Estrenem les càpsules informatives de la CPULH

Arran de la nova Llei per al Dret a l’Habitatge, el passat 26 de Maig, han estat moltes les consultes que hem rebut, han estat molts els articles que s’han publicat en xarxes socials i s’han celebrat moltes jornades sobre aquest tema.

No obstant això, l’aplicació pràctica de la llei, el dia a dia, està generant dubtes per a molts propietaris i diferents interpretacions. Per exemple, quants de vostès es pregunten, què s’entén com a gran tenidor d’habitatges? Què implica aquesta qualificació segons la Llei o per exemple, soc propietari del 10% de 14 pisos, soc gran tenidor?

Per a contestar a aquestes preguntes i moltes més, hem creat aquesta finestra amb un objectiu totalment divulgatiu i d’informació general a tots vostès. En ella, abordarem en diferents trobades els principals dubtes i qüestions en relació a l’aplicació pràctica de la nova Llei per al dret a l’Habitatge.

 

Vostès són els protagonistes, i aquest espai és una oportunitat perquè puguin fer preguntes, podran visitar periòdicament els vídeos que quedaran penjats en el canal YouTube o a les nostres xarxes socials. També, com sempre, poden sol·licitar informació a través del correu electrònic infolh@cpulh.com o trucant al telèfon d’atenció al client 933 370 002.

Més aprop. Més Cambra.

Related posts

LA GENERALITAT AMPLIA EL PRESSUPOST D’ AJUDES DELS FONS NEXT GENERATION AMB MÉS NOVETATS PER AFAVORIR PROJECTES DE REHABILITACIÓ I ACONSEGUI ELS OBJECTIUS MARCATS PER LA UE

PROGRAMES DE REHABILITACIO QUE ES BENEFICIEN : El 3 (ajudes a les actuacions de rehabilitació...

Continuar llegint

La cambra respon

Arran de la nova Llei per al Dret a l'Habitatge, el passat 26 de Maig, han estat moltes les...

Continuar llegint

Servei d’administració de finques

Saps que durant el 2022 i aquest 2023, només i 0.2 % dels habitatges llogats i finques...

Continuar llegint

Join The Discussion