Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Compare Listings

La cambra respon

La cambra respon

Arran de la nova Llei per al Dret a l’Habitatge, el passat 26 de Maig, han estat moltes les consultes que hem rebut, han estat molts els articles que s’han publicat en xarxes socials i s’han celebrat moltes jornades sobre aquest tema.


No obstant això, l’aplicació pràctica de la llei, el dia a dia, està generant dubtes per a molts propietaris i diferents interpretacions. Per exemple, quants de vostès es pregunten, què s’entén com a gran tenidor d’habitatges? Què implica aquesta qualificació segons la Llei o per exemple, soc propietari del 10% de 14 pisos, soc gran tenidor?

Per a contestar a aquestes preguntes i moltes més, hem creat aquesta finestra amb un objectiu totalment divulgatiu i d’informació general a tots vostès. En ella, abordarem en diferents trobades els principals dubtes i qüestions en relació a l’aplicació pràctica de la nova Llei per al dret a l’Habitatge.

Vostès són els protagonistes, i aquest espai és una oportunitat perquè puguin fer preguntes, podran visitar periòdicament els vídeos que quedaran penjats en el canal YouTube o a les nostres xarxes socials.

 

 


També, com sempre, poden sol·licitar informació a través del correu electrònic infolh@cpulh.com o trucant al telèfon d’atenció al client 933 370 002.

Més aprop. Més Cambra.

Related posts

Servei d’administració de finques

Saps que durant el 2022 i aquest 2023, només i 0.2 % dels habitatges llogats i finques...

Continuar llegint

Evolució lloguer habitatge a la ciutat de L’Hospitalet

La falta d’ oferta de producte d’ habitatge al mercat i la demanda creixent, suposa un...

Continuar llegint

Tens una hipoteca signada abans del 2019?

Sap que pot reclamar al banc les despeses de registre de la propietat, taxació i despeses de...

Continuar llegint

Join The Discussion