Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Compare Listings

Actuacions d’una comunitat davant la petició de punts de càrrega per cotxes elèctrics

Actuacions d’una comunitat davant la petició de punts de càrrega per cotxes elèctrics

Aquesta situació serà cada cop més habitual, donat l’ increment de vehicles elèctrics al mercat i la consciència generalitzada en relació a un entorn més sostenible.

A Catalunya , la regulació estableix que qualsevol propietari te dret a instal·lar pel seu us exclusiu sense que sigui imprescindible l’acceptació de la junta de propietaris. De fet, el Reial Decret 1053/2014 determina que tots els habitatges de nova construcció han de tenir ja preparada l’instal·lació de punts de càrrega en garatges comunitaris amb l’objectiu de facilitar instal·lacions.

Si un propietari vol de manera particular l’instal·lació del punt de càrrega  serà necessari que presenti a l’administrador o president de la Comunitat la certificació tècnica amb garantia del procediment i un projecte tècnic amb el termini mínim d’un mes abans de la data que es vulgui iniciar la obra.

La comunitat pot estudiar la proposta i presentar una actuació alternativa que sigui d’ajuda no només de forma particular, sinó per tot el veïnat amb el termini de dos mes per realitzarse.

Related posts

LA GENERALITAT AMPLIA EL PRESSUPOST D’ AJUDES DELS FONS NEXT GENERATION AMB MÉS NOVETATS PER AFAVORIR PROJECTES DE REHABILITACIÓ I ACONSEGUI ELS OBJECTIUS MARCATS PER LA UE

PROGRAMES DE REHABILITACIO QUE ES BENEFICIEN : El 3 (ajudes a les actuacions de rehabilitació...

Continuar llegint

La cambra respon

Arran de la nova Llei per al Dret a l'Habitatge, el passat 26 de Maig, han estat moltes les...

Continuar llegint

Servei d’administració de finques

Saps que durant el 2022 i aquest 2023, només i 0.2 % dels habitatges llogats i finques...

Continuar llegint

Join The Discussion