Rambla Just Oliveras, 62

08901 L'Hospitalet de Ll.

933 370 002

infolh@cpulh.com

Compare Listings

LLOGUER MITJÀ D’HABITATGES SEGONS ELS DIFERENTS BARRIS DE L’HOSPITALET

LLOGUER MITJÀ D’HABITATGES SEGONS ELS DIFERENTS BARRIS DE L’HOSPITALET

LLOGUER MITJÀ D’HABITATGES SEGONS ELS DIFERENTS BARRIS DE L’HOSPITALET

A continuació detallem el lloguer mitjà d’habitatges  segons els diferents barris de la ciutat de L’Hospitalet del Llobregat, segons dades que es disposen del primer trimestre de 2019.

De l’estudi realitzat es desprèn que el lloguer mitjà, per barris segons codi postal és el següent:

Segons l’estudi es desprèn que és el Barri Centre de la nostra ciutat el que perfila el lloguer mitjà més elevat, seguit pels barris de Gran Via i Bellvitge.

Als propers informatius anirem informant de l’evolució que durant aquest any ha tingut el lloguer mitjà d’habitatges als diferents barris de la ciutat.

HABITATGES EN LLOGUER:

Habitatges en lloguer a la Rambla Catalana, barri La Torrassa de L’Hospitalet de Llobregat.

Disposa de 3 habitacions (una doble + dos individuals) 70 m2. Cuina reformada amb nevera. Galeria. Habitatge exterior amb balcó, bany reformat amb plat de dutxa i fusteria d’alumini. Totalment pintat. Finca amb ascensor.

LLOGUER 750 €

Àtic en lloguer al carrer Igualtat, barri de Santa Eulàlia, molt a prop del Centre Comercial Gran Via 2. 65 m2. Disposa de 3 habitacions (una doble exterior i dos individuals interiors). Cuina moblada i menjador amb saló amb Terrassa exterior. Calefacció. Finca amb ascensor.

LLOGUER 775 €

TIPS JURÍDICS

Totes les Comunitats estan obligades a complir amb la nova normativa de protecció de dades?

Sempre que es porti a terme el tractament de dades personals, s’haurà de fer conforme a la normativa vigent, actualment el Reglament General de protecció de dades, Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre.

Per tractament de dades s’entén qualsevol operació o conjunt d’operacions realitzades en relació a dades personals o conjunt de dades personals, sigui per procediment automatitzat o no, com la recollida, registre, organització, estructura, utilització, comunicació, difusió o qualsevol altre forma habilitar accés.

Per tant, encara que la Comunitat de Propietaris, no disposi de càmeres de videovigilància o videoporter, entre altres serveis, tracten les dades personals de tots els comuners (qualsevol registre on consti el nom, el domicili, els comptes bancaris…), per la qual cosa, s’ha de complir amb la normativa aplicable al tractament realitzat.

ACORD PER PROHIBIR ARRENDAMENTS TURÍSTICS I SITUACIÓ DELS QUE VAM VOTAR EN CONTRA

L’acord de la Comunitat de Propietaris i que sigui sota les 4/5 parts de propietaris, segons l’article 553.26.2 del C.C. C., obliga a TOTS, inclosos els vots en contra. Per la qual cosa, un cop acordat, no es podrà utilitzar l’habitatge per aquest tipus d’arrendament.

Ara bé, la jurisprudència, en especial, la del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Secció 1a de 13 de setembre de 2018, diu que l’acord de la Junta no té efectes retroactius, per la qual cosa, aquells propietaris que ja disposin de llicència administrativa, podran continuar amb l’arrendament turístic.

Per una altra banda, la inscripció registral, s’ha d’intentar que es formalitzi com abans, millor, tot això atenent a les resolucions de la Direcció General del Registre i Notariat, entre d’altres, les d’11 de maig de 2018 i 27 de juliol de 2018, les quals indiquen que si hi ha un nou propietari abans de la inscripció, no l’afecta en res l’acord de la Junta.

Related posts

La cambra respon

Arran de la nova Llei per al Dret a l'Habitatge, el passat 26 de Maig, han estat moltes les...

Continuar llegint

Servei d’administració de finques

Saps que durant el 2022 i aquest 2023, només i 0.2 % dels habitatges llogats i finques...

Continuar llegint

Evolució lloguer habitatge a la ciutat de L’Hospitalet

La falta d’ oferta de producte d’ habitatge al mercat i la demanda creixent, suposa un...

Continuar llegint

Join The Discussion